Συγκέντρωση στο Αλιβέρι από την Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος

20/10/2016

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο του Αλιβερίου πραγματοποιεί η Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος (Α.Γ.Σ.Σ.Ε) την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 στις 10.30π.μ.

Το σχετικό με την συγκέντρωση δελτίο τύπου της Α.Γ.Σ.Σ.Ε που λάβαμε αναφέρει τα εξής :

 

 

«Η Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος, πραγματοποιεί στο Εργατικό Κέντρο του Αλιβερίου συγκέντρωση στις:

2 Νοεμβρίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.30πμ

με πρωτοβουλία των συναδέλφων της ΔΕΗ, των Τραπεζών, των Τσιμέντων , του ΟΤΕ και άλλων οργανώσεων της περιοχής.

Οι συνταξιούχοι επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά την απόφασή τους να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειές τους, όσο πιο συνολικά γίνεται, για να αποκαταστήσουν τις αδικίες ( οικονομικές – ηθικές ), που έχουν υποστεί, ορίζοντας μια νέα στάση σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, παράλληλα με τις μέχρι σήμερα δράσεις μας.

Υπενθυμίζουμε, για μια ακόμα φορά ότι ο συνταξιούχος είναι ενεργός πολίτης, έχει κρίση και μνήμη και διεκδικεί χώρο και ρόλο, επιδιώκοντας να μπει τελεία και παύλα στην πολωτική, υποκριτική, άκριτη αλλά και αλαζονική συμπεριφορά των ανεύθυνων… υπευθύνων!

Οφείλουμε να συνεχίσουμε με σκοπό και στόχο να ξεπεράσουμε το σημερινό οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο, ορίζοντας, με τη στάση μας και τις ενέργειές μας προοπτική και ελπίδα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Α.Γ.Σ.Σ.Ε»

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline