Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας για Άτομα Τρίτης Ηλικίας στο Χαλάνδρι

05.06.2016

 

Το πρώτο Φεστιβάλ Καλλιτεχνικής Δημιουργίας για άτομα τρίτης ηλικίας θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 8 & 9 Ιουνίου 2016 στο Χαλάνδρι (Αίθουσα  Παπάγου 7)

 

Το υπόψη φεστιβάλ που διοργανώνεται από τον Δήμο Χαλανδρίου περιλαμβάνει μουσικά προγράμματα από την Χορωδία Τρίτης Ηλικίας του δήμου Χαλανδρίου και την χορωδία της Λέσχης Φιλίας Ελληνορώσων του δήμου Αθηναίων, θεατρική παράσταση από την «Ομάδα 60+» και εκθέσεις έργων ζωγραφικής, χειροτεχνίας και βιβλίων.

 

Επίσης το φεστιβάλ θα πλαισιώσουν με τραγούδια , απαγγελία ποιημάτων και κειμένων μέλη των ΚΑΠΗ καθώς και με πρόγραμμα από την ορχήστρα της φιλαρμονικής του δήμου Χαλανδρίου.

 

Η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι στις 6μ.μ. με την είσοδο ελεύθερη για το κοινό ενώ οι θεατές των εκδηλώσεων προαιρετικά μπορούν να ενισχύσουν με τρόφιμα ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης το Κοινωνικό Παντοπωλείο

 

Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του halandriallilegiis.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Decline