Εργαστήρι εκμάθησης PHOTOSHOP από τον πολυχώρο τέχνης «Το Σπίρτο».

10/10/2016 - 07:34

Ξεκινά την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 τα μαθήματατου εργαστηρίου εκμάθησης PHOTOSHOP (τμήμα αρχάριων) του Πολυχώρου Τέχνης «Το Σπίρτο» στο Χαλάνδρι (Αποστολοπούλου 11, Κάτω Χαλάνδρι)

Τα μαθήματα χωρίζονται σε δύο κύκλους. Ο πρώτος κύκλος απευθύνεται σε αρχάριους και η διάρκεια μαθημάτων είναι 3 μήνες (12 συναντήσεις της μιάμισης ώρας). Ο δεύτερος απευθύνεται σε προχωρημένους και η διάρκεια μαθημάτων είναι 2 μήνες (8 συναντήσεις της μιάμισης ώρας).

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και με το 210-6753306 Δευ. – Παρ. 2μ.μ. με 9μ.μ.

Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του halandriallilegiis.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Decline