Έναρξη του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Παρασκευή 1 Ιουλίου

29.06.2016

Ανοίγει η αυλαία του  Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Παρασκευή 1 Ιουλίου με την παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή όπου μετέχουν μεταξύ των άλλων και οι ηθοποιοί Nικήτας Τσακίρογλου, Ιωάννα Παππά, Σταύρος Ζαλμάς

 

Για το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016 – Νύχτες Αλληλεγγύης το σχετικό πρόσφατο δελτίο τύπου του Δήμου Χαλανδρίου  αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής :

«Οι «Νύχτες Αλληλεγγύης» αποτελούν μια προσπάθεια να υπάρχει κάθε καλοκαιρινή βραδιά μια γιορτή στη Ρεματιά και να γίνει το Θέατρο ένας τόπος συνάντησης των πολιτών με τους καλλιτέχνες και τα έργα τους.

Από τις 55 συνολικά εκδηλώσεις οι 10 έχουν εισιτήριο ενώ στις 45 η είσοδος είναι ελεύθερη. Σε αυτές καλούνται οι θεατές να συνεισφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου,  το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες»

Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του halandriallilegiis.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Decline