Ταχύρυθμο Σεμινάριο «Δημιουργία επιδαπέδιου φωτιστικού από άδειο μπετόνι» από το Σπίρτο στο Χαλάνδρι.

27.06.2016
Ταχύρυθμο σεμινάριο δημιουργίας επιδαπέδιου φωτιστικού από άδειο μπετόνι  θα πραγματοποιήσει ο πολυχώρος τέχνης «Το Σπίρτο» στο Χαλάνδρι (Αποστολοπούλου 11).

Το σεμινάριο συνίσταται στο δείξει στον συμμετέχοντα τους τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να δημιουργήσει ένα επιδαπέδιο φωτιστικό χρησιμοποιώντας ένα άδειο πλαστικό μπετόνι καθώς και τις μεθόδους με τι οποίες μπορεί να βαφεί και να διακοσμηθεί ένα τέτοιο φωτιστικό.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου 2016 από τις 9.15μ.μ. μέχρι τις 10.45μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το υπόψη σεμινάριο καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής  οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο τηλ. 2016753306 (Ώρες Γραμματείας:Δευ. – Παρ. : 2μ.μ.- 9μ.μ και Σαβ. : 12μ.μ. – 2μ.μ.)  & ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του halandriallilegiis.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Decline