Σύλλογος Γονέων 5ου Δημοτικού Χαλανδρίου: Σκιομαγειρέματα

12/10/2016

Τον θίασο του Ηλία Καρελλά και την ηθοποιό Κωνσταντίνα Γκόρου σε μια διαδραστική παράσταση σκιομαγειρέματα  φιλοξενεί το 5ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 στις 5μ.μ.

Ο μετρ του Καραγκιόζη Ηλίας Καρελλάς μαζί με την ηθοποιό Κωνσταντίνα Γκόρου φορούν το σκούφο και την ποδιά μαγειρικής και «μαγειρεύουν» για τους παλιούς και νέους φίλους τους μια παράσταση- πολυθέαμα με βασικά συστατικά το γέλιο, την αφήγηση, το τραγούδι και το παιχνίδι χωρισμένη σε τρία μέρη. Οι δύο μάγειρες ταξιδεύουν τους μικρούς θεατές στον κόσμο του θεάτρου σκιών και τους μαθαίνουν πώς φτιάχνεται μια νόστιμη παράσταση Καραγκιόζη. Στη συνέχεια, παρακολουθούν του Καραγκιόζη, επιλέγοντας από ένα πλούσιο ρεπερτόριο. Στο τέλος, οι μικροί θεατές μπαίνουν στην κουζίνα, συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια και «μαγειρεύουν» οι ίδιοι τις δικές τους συνταγές – ιστορίες.

Με τα σκιομαγειρέματα θα παρουσιαστεί το έργο «τρεις απίθανοι μαθητές».

Η διοργάνωση της εκδήλωσης γίνεται από τον Σύλλογος Γονέων 5ου Δημοτικού Χαλανδρίου με γενική είσοδο 2€

 

ΠΗΓΗ : https://www.facebook.com/sylgon5dimxalandri

 

Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του halandriallilegiis.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Decline