Οικογενειακή δράση στην έκθεση «DISORDER», στην Πινακοθήκη δήμου Αθηναίων

23.09.2016

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων με αφορμή την περιοδική έκθεση “Disorder – Αταξία” στην Πινακοθήκη του δήμου Αθηναίων, κτίριο πλατείας Κουμουνδούρου, πραγματοποιεί οικογενειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μουσειακής αγωγής με τίτλο : “Αταξία και...αταξίες στην Πινακοθήκη του δήμου Αθηναίων”.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα  μικροί και μεγάλοι επισκέπτες με εφόδιο μια παιχνιδιάρικη βαλίτσα (γεμάτη παράξενα αντικείμενα) καλούνται να “ταξιδέψουν” στα φωτογραφικά έργα της έκθεσης “Disorder – Αταξία”, καθώς και να παίξουν (με ή χωρίς αταξίες) πρωτότυπα διαδραστικά παιχνίδια που έχουν θέματα έμπνευσης τις κλιματικές μεταβολές, το κοινωνικό χάος και τις πολιτικές εξεγέρσεις των ανθρώπων που προκαλούν τη μεγάλη ΑΤΑΞΙΑ στον πλανήτη.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλ. 210 3240472 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 – 13.00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και αφορά οικογένειες με παιδιά ηλικίας 6- 10 ετών.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων: Πλατεία Κουμουνδούρου, Π. Τσαλδάρη (Πειραιώς) 51

Ώρες διεξαγωγής δράσης:

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 : 11.00 – 12.15

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 : 11.30 – 12.45

Είσοδος ελεύθερη

http://www.cityofathens.gr/

 

Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του halandriallilegiis.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Decline