Πρόσθετες θέσεις δικαιούχων για το Χαλάνδρι στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2016-2017» της Ε.Τ.Α.Α.

19.09.2016

Πρόσθετες για το Χαλάνδρι θέσεις δικαιούχων του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2016-2017» της Ε.Τ.Α.Α., δημιουργήθηκαν σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλανδρίου (www.halandri.gr) .

Οι νέες θέσεις αφορούν όσους από τους γονείς είχαν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στην αρχική προκήρυξη του προγράμματος και δεν έλαβαν voucher, συμμετοχής στο πρόγραμμα λόγω εξάντλησης προϋπολογισμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου οι ενδιαφερόμενοι γονείς που είχαν υποβάλλει αίτηση στην προκήρυξη του Ιουνίου μπορούν να δηλώσουν την πρόθεσή τους να τους χορηγηθεί voucher, αποστέλλοντας ταυτόχρονα στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. βεβαίωση του Φορέα/Δομής παροχής των σχετικών υπηρεσιών περί αποδοχής του τέκνου ή των τέκνων τους, στην περίπτωση που τους χορηγηθεί voucher.

Η σχετική με το θέμα ανακοίνωση του Δήμου Χαλανδρίου αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής :

«Σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.), στο πλαίσιο της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2016-2017», ανακοίνωσε, την χορήγηση πρόσθετων Αξιών Τοποθέτησης “voucher”.

Όσοι υποψήφιοι συμμετείχαν στην Πρόσκληση με αρ. πρωτ. 3070/11.7.2016   που εξέδωσε η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για το έτος 2016-2017, και δεν έλαβαν voucher, λόγω εξάντλησης προϋπολογισμού, να δηλώσουν την πρόθεσή τους να τους χορηγηθεί voucher, αποστέλλοντας ταυτόχρονα στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. βεβαίωση του Φορέα/Δομής παροχής των σχετικών υπηρεσιών περί αποδοχής του τέκνου ή των τέκνων τους, στην περίπτωση που τους χορηγηθεί voucher.

Η αίτηση των υποψηφίων καθώς και η σχετική βεβαίωση του Φορέα/Δομής πρέπει να υποβληθούν, σε αρχεία μορφής pdf, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καταληκτική Ημερομηνία υποβολής : 25/9/2016 και ώρα 23.59 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει να υποβάλουν τα παρακάτω έντυπα, τα οποία επισυνάπτονται στην παρούσα :

1.         ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ για τη χορήγηση πρόσθετων «Αξιών Τοποθέτησης» (voucher),  και

2.         ΒΕΒΑΙΩΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ του φορέα/δομής για κάθε παιδί, ότι διαθέτει θέση στη συγκεκριμένη Δομή και Κατηγορία

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. θα χορηγήσει voucher στους ανωτέρω υποψήφιους σύμφωνα με τη μοριοδότηση που έχει ήδη διενεργήσει, μέχρι την εξάντληση του  προϋπολογισμού.

Οι γονείς μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες, όσον αφορά την χορήγηση βεβαίωσης κενών θέσεων, στα αντίστοιχα τμήματα Προσχολικής Αγωγής:

           1ο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής (Ηρώδου Αττικού 39)

           2ο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής (Ανδρέα Κάλβου 16)

           3ο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής (Κνωσσού & Ακαρνανίας )

           4ο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής (Κίρκης & Μίνωος 8)

           5ο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής (Οιδίποδος 8 & Πρωτέως 20)

           6ο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής (Γαλήνης 55 & Παπαδάτου)

και στη Δ/νση Προσχολικής Αγωγής (Οιδίποδος 8 & Πρωτέως 20) από σήμερα Δευτέρα έως και την Παρασκευή 23/9/2016.»

 

 

 

 

 

                                                 

                                

 

Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του halandriallilegiis.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Decline