Διοργάνωση ιστορικού περίπατου στην Πλάκα από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

03.09.2016

Ένα ιστορικό περίπατο ξενάγηση στην πλέον ιστορική συνοικία της πόλεως των Αθηνών την Πλάκα διοργανώνει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 στις 7μ.μ. το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute .

Ο περίπατος με την συμμετοχή του συγγραφέα – δημοσιογράφου κ. Κώστα Στοφόρου θα ξεκινήσει από την οδό Τριπόδων και στις γύρω περιοχές της Πλάκας για να συνεχιστεί στις 7.30μ.μ. ώρα ανατολής της Πανσελήνου του Σεπτεμβρίου στα Αναφιώτικα και θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή στον χώρο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης (Τριπόδων 23, Πλάκα, Αθήνα).

Μετά το πέρας του περιπάτου στο χώρο του προαναφερόμενου Μουσείου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα την Πλάκα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής,  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης (συστεγάζεται με το  Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Διάσωσης Σχολικού Υλικού -Τριπόδων 23, Πλάκα, Αθήνα) είτε τηλεφωνικά στο τηλ. 210 3250341 είτε ηλεκτρονικά στο e mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline