Έναρξη Προσκοπικής περιόδου 2016-2017 για το 3ο Σύστημα Προσκόπων Χαλανδρίου

27.09.2016

Την περασμένο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου το 3ο Σύστημα Προσκόπων Χαλανδρίου (Μεσσηνίας 38 & Ταϋγέτου, Χαλάνδρι Τούφα) πραγματοποίησε την καθιερωμένη πλέον και επιτυχημένη δράση ενάρξεως της νέας Προσκοπικής Περιόδου στη ρεματιά του Χαλανδρίου, στο πλάτωμα κάτω από τον Άγιο Αθανάσιο.

Σχετικά με την προαναφερόμενη δράση το 3ο Σύστημα Προσκόπων Χαλανδρίου εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου (το οποίο λάβαμε στις 27-09-2016) :  

«Το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη δράση για την έναρξη της νέας Προσκοπικής περιόδου στη ρεματιά του Χαλανδρίου, στο πλάτωμα κάτω από τον Άγιο Αθανάσιο. Σε αυτή τη δράση τα μέλη μας αλλάζουν κλάδο με βάση την ηλικία τους και υποδεχόμαστε στο επιτελείο των Στελεχών τα μέλη που ενηλικιώθηκαν. Έτσι τα μεγαλύτερα Λυκόπουλα ονομάστηκα Πρόσκοποι και αντιστοίχως, οι μεγαλύτεροι Πρόσκοποι ονομάστηκαν Ανιχνευτές.

Με την ολοκλήρωση της μικρής αλλά σημαντικής δράσης, μεταβήκαμε στην Εστία μας για τον Αγιασμό της νέας χρονιάς από τον Ιερέα του Ι.Ν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Μας τίμησαν με την παρουσία τους γονείς, φίλοι και οι Αρχηγοί του 2ου Συστήματος καθώς και της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων.

Με τη ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρίες Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης και Mart Cash & Carry για τη στήριξη που μας παρείχαν στην καλοκαιρινή μας εκδήλωση BBQ, το Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου και το Προσκοπικό κέντρο Κένταυρος στα Χάνια Πηλίου, για τη βοήθεια κατά τη διάρκεια των θερινών μας εξορμήσεων. Τέλος το Δήμο Χαλανδρίου που βρίσκεται πάντα δίπλα μας.

Το Σύστημα μας συνεχίζει και φέτος την πλούσια δράση του με τις ώρες συγκεντρώσεων να παραμένουν αμετάβλητες συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά.

- Αγέλη Λυκοπούλων 7 - 11 ετών / Σάββατο 11.30-13.00

- Ομάδα Προσκόπων 11 - 15 ετών / Σάββατο 17.30-19.30

- Κοινότητα Ανιχνευτών 15 - 18 ετών / Ευέλικτο πρόγραμμα λόγω σχολικών υποχρεώσεων

Με εκτίμηση,

Ο Αρχηγός Συστήματος

Δημοσθένης Μαθιόπουλος»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με δράστηριότητες και την εγγραφή στο 3ο Σύστημα Προσκόπων Χαλανδρίου οι ενιδαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο :

3ο Σύστημα Προσκόπων

 Ταχυδρομική Διεύθυνση : Μεσσηνίας 38 & Ταϋγέτου, Χαλάνδρι (Τούφα)

Τηλ. Επικοινωνίας : 6947555976

Ηλεκτρονικά : toufa.scouts@gmail.com &  www.3chalandri.sep.org.gr

Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του halandriallilegiis.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Decline