Υποτροφίες Αριστείας της Ελβετίας για το έτος 2017-2018

27.09.2016

Πρόγραμμα Υποτροφιών Αριστείας της Ελβετικής Συνομοσπονδίας για σπουδές στην Ελβετία για το έτος 2017-2018.

Η Ελβετική Συνομοσπονδία προσφέρει υποτροφίες αριστείας σε αλλοδαπούς (ως προς την Ελβετία) φοιτητές (σε Ελβετικά Πανεπιστήμια, Πολυτεχνεία, Ανώτατες Σχολές) για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε νεαρούς ερευνητές κατόχους πτυχίων ανωτάτης εκπαίδευσης (μεταπτυχιακούς) και θα τους επιτρέψουν να πραγματοποιήσουν έρευνα στους τομείς που τα ελβετικά πανεπιστήμια δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Περαιτέρω, οι υποτροφίες αφορούν σε καλλιτεχνικές σπουδές.

 Σχετικά με τις προϋποθέσεις χορήγησης υποτροφιών πληροφορίες για τους φοιτητές που προέρχονται από την Ελλάδα παρέχονται στο e-mail :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Κα Δήμητρα Τράγου Τηλέφωνο :210-3443469

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται απευθείας στην Ελβετική Πρεσβεία στην Αθήνα για τα έντυπα των αιτήσεων υποψηφιότητας σε τρία (3) αντίγραφα. Ο πλήρης φάκελος θα αποσταλεί στην Πρεσβεία της Ελβετίας μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2016.

 Καμία αίτηση υποψηφίου που διαμένει στην Ελβετία ήδη ένα (1) χρόνο κατά το χρόνο έναρξης της υποτροφίας δεν θα ληφθεί υπόψη. Προ της κατάθεσης της υποψηφιότητας οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαπιστώσουν ότι το πρόγραμμα σπουδών ή το ερευνητικό πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο, την Πολυτεχνική Σχολή ή την Ανώτατη Σχολή της επιλογής του μετά από επικοινωνία με έναν καθηγητή ή με τον διευθυντή ενός μεταπτυχιακού προγράμματος στην Ελβετία.

 Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Υποτροφιών δίνει προτεραιότητα στους ενδιαφερόμενους που υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου της χώρας προέλευσης και του Ελβετικού Πανεπιστημίου, ιδίως στην περίπτωση ερευνητικού προγράμματος.

Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του halandriallilegiis.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Decline