Διαγωνισμός Graffiti στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

31/03/2016

 

Διαγωνισμός Graffiti για νέους καλλιτέχνες διοργανώνει ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού οι μετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να μεταμορφώσουν σε χώρο αστικής τέχνης έναν δημόσιο τοίχο που θα βρίσκεται επί των οδών Κάλβου & Μαλακάσης, στο  Ψυχικό.

 

Η σχετική πρόσκληση του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού αναφέρει τα εξής :

«Καλούνται νέοι καλλιτέχνες graffiti να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να «μεταμορφώσουν» σε χώρο αστικής τέχνης ένα δημόσιο τοίχο.

 

Το θέμα του διαγωνισμού είναι «Σούπερ Ήρωες και Ήρωες Κόμικς» και δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι επιθυμούν να εκφραστούν μέσα από την τέχνη του γκράφιτι, είτε ατομικά είτε ομαδικά!

 

Τον πρωτότυπο τρόπο να καλλωπιστεί ο γυμνός μακρύς τοίχος στην παιδική χαρά του Άλσους Εθνικής Αντιστάσεως σκέφτηκε η Επιτροπή Νεότητας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

 

Ελάτε να ομορφύνουμε την Πόλη μας και να διακοσμήσουμε έναν τοίχο με τους αγαπημένους μας Ήρωες! Οποιαδήποτε δημιουργική έκφραση είναι καλοδεχούμενη, με την προϋπόθεση ότι:

 

θα είναι κατάλληλη για παιδιά προσχολικής & σχολικής ηλικίας,

 

δεν θα προκαλεί το κοινό αίσθημα και,

 

δεν θα προσβάλλει.

 

Εν όψει της εθελοντικής  δράσης της Let’s do it, τα μέλη της Επιτροπής Εθελοντισμού και της Επιτροπής Νεότητας του Δήμου μας, σας προσκαλούν να καθαρίσουμε όλοι μαζί το Άλσος κα Αντιστάσεως.

 

Στην συνέχεια οι νέοι καλλιτέχνες θα έχουν την δυνατότητα να εκφραστούν με διαγωνισμό Graffiti! Όποιος συμμετέχει θα έχει στην διάθεσή του μια επιφάνεια 2 μέτρων! για να εκφράσει την ιδέα του με θέμα «Σούπερ Ήρωες και Ήρωες Κόμικς», την οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει στο χρονικό περιθώριο των 2 ωρών.

 

 Που: Κάλβου & Μαλακάσης, Ψυχικό

 

Πότε: Κυριακή 17 Απριλίου 2016

 

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό δήλωσε συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline