Εκδήλωση «Άστραψεν η Ανατολή» από την Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου την Κυριακή 3 Ιουλίου

30.06.2016

Μουσική εκδήλωση με τον τίτλο «Άστραψεν η Ανατολή» διοργανώνει η Ένωση Ηπειρωτών του Δήμου Χαλανδρίου την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 στις 8.30μ.μ. στο Θέατρο Ρεματιάς.

 

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ρεματιάς του Δήμου Χαλανδρίου

 

Η σχετική για την εκδήλωση ανακοίνωση της Ένωσης Ηπειρωτών Χαλανδρίου που λάβαμε αναφέρει τα εξής :

«Μια πρωτότυπη μουσική και χορευτική παρουσίαση από την Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 8.30μμ στο Θέατρο Ρεματιάς, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ρεματιάς του Δήμου Χαλανδρίου.

Η εκδήλωση με τίτλο "Άστραψεν η Ανατολή" θα μας ταξιδέψει από τη Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη στην Πρέβεζα και τα Γιάννενα και θα μας φέρει κοντά σ΄ένα ιδιαίτερο μουσικό ιδίωμα, που συμπλέκει ηπειρώτικα, ανατολίτικα και δυτικότροπα στοιχεία.

Τα κεντίδια των " δρόμων' της Ανατολικής μουσικής και τη σύνδεσή τους με τη Δύση και την Ηπειρώτικη ψυχή θα αποδώσουν οι δεξιοτέχνες της παραδοσιακής μουσικής:

Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος ( κλαρίνο)

Γιώργος Μαρινάκης ( βιολί)

Ηλίας Μαυρίκης ( λαούτο)

Μάνος Κουτσαγγελίδης ( κανονάκι-τραγούδι)

Κώστας Μερετάκης ( κρουστά )

Παναγιώτης Σδούκος ( τραγούδι-υπεύθυνος χορωδίας)

Συμμετέχουν το Χορευτικό Τμήμα και η Χορωδία της Ένωσης Ηπειρωτών Χαλανδρίου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ»

 

Επίσης σύμφωνα με το  σχετικό με την εκδήλωση δελτίο τύπου του Δήμου Χαλανδρίου που λάβαμε στις 29-06-2016 μεταξύ άλλων  αναφέρει ότι οι θεατές αντί εισιτηρίου μπορούν προαιρετικά  να συνεισφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline