Εκδήλωση : «Το τσούγκρισμα του αυγού» - Δελτίο Τύπου του 2ου Συστήματος Προσκόπων Χαλανδρίου.

20/05/2016

 

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης «Το τσούγκρισμα του αυγού» που διοργάνωσε με επιτυχία το 2ο Σύστημα Προσκόπων Χαλανδρίου την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στον Συνοικισμό Χαλανδρίου εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου :

 

«Την Κυριακή 15 Μαΐου πραγματοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη εκδήλωση «Το τσούγκρισμα του αυγού» στο χώρο της Εστίας μας, πάρκο Συνοικισμού Χαλανδρίου.

 

Η εκδήλωση, πρόσφερε στους μικρούς μας φίλους, την ευκαιρία να παίξουν ομαδικά παιχνίδια καθώς και να κάνουν Flying Fox, κατασκευασμένο με ξύλα από τα έμπειρα χέρια των Ενηλίκων Στελεχών μας. Ταυτόχρονα, οι φίλοι, οι γονείς και οι γείτονες απόλαυσαν εδέσματα που έψηναν οι γονείς των μελών του Συστήματος μας και διασκέδασαν με την μουσική συντροφιά της Φιλαρμονικής Ορχήστρας.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως:

 

- Το Δήμο Χαλανδρίου για τη συνολική στήριξη και συνεργασία, που συνέβαλε στην επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης.

 

- Τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Χαλανδρίου.

 

- Τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κύριο Γκάγκα για την παρουσία του στην εκδήλωση.

 

- Τέλος, τα Συστήματα 3ο Χαλανδρίου και 4ο Βριλησσίων,

 

- το Τοπικό Τμήμα Οδηγών Χαλανδρίου, τις Ενώσεις Παλαιών Προσκόπων Χαλανδρίου και Ψυχικού και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ελπίζουμε να έχουμε και πάλι στο μέλλον την τιμή και τη χαρά να τους καλωσορίσουμε στις εκδηλώσεις μας.

 

Για το 2ο Σύστημα Προσκόπων Χαλανδρίου

 

Η Αρχηγός, Μαρία Ραφαηλίδου»

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline