Λαχειοφόρος Αγορά για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Ζώων Χαλανδρίου

Δευτέρα του Πάσχα - 02/05/2016

 

Λαχειοφόρο Αγορά με στόχο την οικονομική ενίσχυσή του διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Ζώων Χαλανδρίου.

 

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής :

 

«Αγαπητοί φίλοι,

 

εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου, απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, που μας στηρίξατε μέχρι τώρα κι εξακολουθείτε να στηρίζετε την προσπάθειά μας , σε μια πραγματικά δύσκολη για όλους εποχή.

 

Αντιλαμβανόμαστε ότι στη σημερινή κρίσιμη οικονομική συγκυρία, δεν είναι εύκολο να παλεύεις και να διεκδικείς αξιοπρεπείς όρους ζωής για τα αδέσποτα. Όμως δεν μπορούμε να αφήσουμε την κρίση να μετατρέψει την ψυχή μας σε πέτρα, γι αυτό και μεις , που θεωρούμε δική μας, την υπόθεση των αδέσποτων, θα συνεχίσουμε, όσο αντέχουμε την προσπάθεια να συντηρήσουμε τα αδέσποτα, που βρίσκονται στους χώρους φιλοξενίας, την προσπάθεια να τους βρούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται μια νέα οικογένεια ώστε να μπορούμε να φέρουμε στη θέση τους ζώα, που καθημερινά βιώνουν το σοκ της εγκατάλειψης από τον άνθρωπο, που ο ίδιος τους έχει ανακηρύξει ως τους «πιστότερους» φίλους του.

 

Ήταν σημαντικότατη για το 2015 η απόφαση της νέας Διοίκησης του Δήμου να καλύψει μέρος της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και μέρος των αναγκών διατροφής των αδέσποτων. Αληθινά σήκωσε ένα μέρος από το άγχος μας. Γνωρίζουμε ότι θα ισχύσει το ίδιο για το 2016, όμως η προσφορά αυτή μαζί και με τη δική μας συνδρομή δεν είναι ικανή να καλύψει τις πραγματικές ανάγκες.

 

Γι' αυτό και οργανώνουμε μια λαχειοφόρο, με ημερομηνία  κλήρωσης την 5η Ιουνίου 2016, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και απευθυνόμαστε σε όλους εσάς τους πολίτες, καλλιτέχνες, ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες, ζητώντας τη δική σας συνδρομή για να εμπλουτίστε με τις δημιουργίες σας, τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας, τον κατάλογο των δώρων της λαχειοφόρου ώστε ο λαχνός να γίνει πιο ελκυστικός
και να μπορέσουμε με τα έσοδά του να καλύψουμε κάποια κενά, από τα προηγούμενα χρόνια, μα και τις τρέχουσες και απρόβλεπτες ανάγκες, που παρουσιάζονται καθημερινά. Ο κατάλογος με τα δώρα και τις υπηρεσίες που θα προσφερθούν θα αναρτηθεί στη σελίδα μας.

 

Η ανταπόκρισή σας θα είναι ευεργετική για τους αδέσποτους φίλους μας, γι αυτό και σας ευχαριστούμε για λογαριασμό τους εκ των προτέρων.

 

Η Πρόεδρος Έπη Λέρτα

 

τηλ. επικ.: 6973698750, 2106814276, 6979730042

 

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»  &  https://www.facebook.com/filoizoonhalandriou»

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline