Πρόγραμμα Δωρεάν προληπτικών εξετάσεων κατά του καρκίνου του δέρματος από την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ)

08/05/2016

 

Με σύνθημα  «Από την ομορφιά μιας ελιάς… στον κίνδυνο του καρκίνου του δέρματος» η Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ) εορτάζει την  Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος και την  Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ) με μια δράση δωρεάν προληπτικώς εξετάσεων κατά του Καρκίνου του δέρματος.

 

Με την παραπάνω δράση της η Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ) επιθυμεί να δώσει έμφαση και συνειδητοποιήσει το κοινό στην σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωση του μελανώματος και των μη μελανωματικών καρκίνων του δέρματος.

 

Από τις 9 έως τις 13 Μαΐου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 215 215 8523, από κάθε περιοχή της χώρας, για να μάθουν σε ποιους δερματολόγους μπορούν να υποβληθούν σε δωρεάν εξέταση του δέρματος για τυχόν ύποπτες βλάβες ώστε να κλείσουν εγκαίρως ραντεβού.

 

Οι εξετάσεις που πραγματοποιούνται στα πλαίσια του προαναφερόμενου προγράμματος θα πραγματοποιούνται από τις 9 έως τις 13 Μαΐου 2015 στα ιδιωτικά ιατρεία των συμμετεχόντων δερματολόγων και στα εξωτερικά ιατρεία των Δερματολογικών Τμημάτων Νοσοκομείων που έχουν δηλώσει συμμετοχή

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline