Γέφυρα Αγάπης στο Χαλάνδρι από τον Σύλλογο SOS Τροχαία Εγκλήματα

05/05/2016

 

Με σύνθημα «από του γονείς που έχασαν τα παιδιά τους προς τα παιδιά που έχασαν τους γονείς τους ο Σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα διοργανώνει την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 γέφυρα αγάπης με στόχο την συγκέντρωση ρουχισμού, παπουτσιών, παιχνιδιών, σχολικών ειδών και τροφίμων για παιδιά από τριών έως δέκα επτά ετών για να βοηθηθούν παιδιά που στερήθηκαν τους γονείς τους από την βαρβαρότητα του πολέμου.

 

Η όλη δράση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί Λ. Κηφισίας και Στεφάνου Δέλτα ύψος Χαλανδρίου από τις 12μ.μ έως τις 3μ.μ

 

Το σχετικό δελτίο τύπου του συλλόγου αναφέρει τα εξής :

 

"Την Κυριακή 8 Μαΐου σας καλούμε σε μια δράση αλληλεγγύης στα παιδιά που έχουν χάσει τους γονείς τους και βρίσκονται στη χώρα μας, σαν συνέπεια των πολέμων που γίνονται στην ευρύτερη περιοχή.
Συγκέντρωση ρουχισμού, παπουτσιών, παιχνιδιών, σχολικών ειδών και τροφίμων για παιδιά από τριών έως δεκα επτά ετών.
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου στη Γέφυρα των Παιδιών, την Γέφυρα του Σόλωνα, στην Λ. Κηφισίας και Στεφάνου Δέλτα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 το απόγευμα.
Τα πράγματα που θα συγκεντρωθούν θα μοιραστούν σε Κέντρα όπου υπάρχουν παιδιά: στο Ελληνικό, στο Σχιστό, στη Στεγαστική Κατάληψη Προσφύγων στο 5ο Λύκειο Αθηνών, και στο χώρο στέγασης προσφύγων City Plaza.
Είναι μια πρωτοβουλία του SOS Τροχαία Εγκλήματα, και ειδικότερα γονιών που έχουν χάσει παιδιά, από τροχαία και όχι μόνο.

 

Ας βοηθήσουμε όλοι προσφέροντας ότι  μπορούμε για να ανακουφίσουμε λίγο αυτά τα παιδιά που γνώρισαν την βαρβαρότητα του πολέμου και στερήθηκαν την γονεική αγκαλιά. Μη διστάζετε να έρθετε. Αυτό το πολύ μικρό που μπορούμε να προσφέρουμε εμείς είναι πολύ μεγάλο γι αυτά.

 

Παράκληση: Τα πράγματα που θα προσφερθούν να είναι καινούρια ή αν έχουν χρησιμοποιηθεί να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τα τρόφιμα να είναι μακράς διάρκειας σε συσκευασία που δεν έχει ανοιχτεί.

 

Ανάγκες: 

 

ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ: Εσώρουχα, καλοκαιρινά μπλουζάκια και παντελόνια – φορέματα, παπούτσια – πέδιλα, αθλητικά είδη, καπέλα.

 

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: Επιτραπέζια, μπάλες ποδοσφαίρου- μπάσκετ, παιχνίδια για μικρότερα παιδιά

 

ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ: Τσάντες, Σακίδια, Τετράδια, στυλό, μολύβια, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους κλπ

 

ΤΡΟΦΙΜΑ: Γάλα μακράς διάρκειας, κρέμες – ζελέ (σε σκόνη), παιδικές τροφές (συσκευασμένες), μπισκότα, γλυκά που διατηρούνται (παστέλια, μαντολάτα, λουκούμια κλπ)"

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline