Εκδήλωση ενημέρωσης για τον Ερυθυματώδη Λύκο από τον Δήμο Περιστερίου

04/05/2016

 

Ο Δήμος Περιστερίου, υπό τον συντονισμό του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για τα θέματα Υγείας Γιώργου Μπεκιάρη σε συνεργασία με την Ομάδα Υποστήριξης Ρευματοπαθών Δυτικής Αττικής και την Δ΄ Παθολογική Κλινική του Π.Γ.Ν. «Αττικόν» διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης για τη νόσο του Συστηματικού Ερυθηματώδη Λύκου την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 και ώρα 19:00, στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου (είσοδος από Καραθεοδωρή & Εθνικής Αντιστάσεως, στάση Μετρό Περιστέρι).

 Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο (10 Μαϊου) θα πραγματοποιηθούν ομιλίες εξειδικευμένων Ιατρών Ρευματολόγων από τον κ. Γιώργο Κουκουβιτάκη και τον κ. Αντώνη Φανουριάκη καθώς και θα ακουσθεί η εμπειρία της ασθενούς κα Ελευθερίας Παυλάκη.

 

 Τη βραδιά θα συντονίσει η κα Πελαγία Κατσιμπρή, Επιμελήτρια του Π.Γ.Ν. «Αττικόν» και θα χαιρετίσει την εκδήλωση ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Υγείας του Δήμου Περιστερίου – Καρδιολόγος Γιώργος Μπεκιάρης.

 

   Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline