Πρόσκληση εθελοντών στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης 2016 "Γίνε εξερευνητής του κόσμου" της Παιδικής Βιβλιοθήκης "Μίμης Βασιλόπουλος" του Δήμου Χαλανδρίου

29/03/2016

 

Η Παιδική Βιβλιοθήκη «Μίμης Βασιλόπουλος» του Δήμου Χαλανδρίου σας προσκαλεί να συμμετέχετε ως εθελοντές στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία για την προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας με θέμα: «Γίνε εξερευνητής του κόσμου », που πρόκειται να υλοποιηθεί από 15 Ιουνίου έως
15 Σεπτεμβρίου 2016, στο χώρο της Παιδικής Βιβλιοθήκης του Χαλανδρίου.
Το πρόγραμμα αυτό διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη και θα λάβουν μέρος
πολλές άλλες βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα.
Όλες οι δεξιότητες των συμμετεχόντων εθελοντών είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι.

 

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από την υπεύθυνη της Καλοκαιρινής Εκστρατείας κα Μαθιουδάκη Αθηνά στα τηλέφωνα 2106820464, 2106801654 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Πηγή : https://www.facebook.com/paidikivivliothikimimisvasilopoulos

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline