Έως 29 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

13.09.2016

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2016 αναμένεται να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών που υλοποιεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και τον Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Αγ. Ανάργυροι».

Στο υπόψη πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν γυναίκες ηλικίας 40 έως 69 ετών οι οποίες δεν πάσχουν από καρκίνο του μαστού.

Στα πλαίσια του προγράμματος κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 9π.μ. πραγματοποιούνται οι μαστογραφίες των δικαιούχων του προγράμματος σε ψηφιακό μαστογράφο στο Κέντρο Μαστού, (Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια).

Για πληροφορίες σχετικά με το υπόψη πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις συμμετοχής σε αυτό, καθώς και κλείσιμο ραντεβού για την εξέταση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας και Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίας Παρασκευής (τηλ. 2132004578 & 2132004590)

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline