Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία για άπορα παιδιά από το Ορφανοτροφείο Βόλου

10.09.2016

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το Ορφανοτροφείο Βόλου, θα ανοίξει τις πόρτες του σε μαθητές απόρων οικογενειών, Γυμνασίου και Λυκείου, παρέχοντας τους δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία, με την στήριξη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Βόλου. Επιπλέον τα παιδιά μπορούν να διδάσκονται εντελώς δωρεάν και μαθήματα πληροφορικής, στους χώρους του ιδρύματος, από εθελοντές καθηγητές.

 Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, στις δύσκολες οικονομικά ημέρες του διανύουμε όλοι, λόγω της κρίσης που μαστίζει τη χώρα, όλοι μαζί στηρίζουν το μέλλον, τα παιδιά, με κάθε τρόπο. Έτσι το Ορφανοτροφείο Βόλου θα συμβάλλει με τον τρόπο του στην στήριξη των παιδιών, καθώς και εκείνα με την σειρά τους, το στηρίζουν όλα τα χρόνια λειτουργίας του Η Διοίκηση του Ορφανοτροφείου Βόλου και η Φιλόπτωχος Αδελφότητα, εύχονται, σε όλους τους μαθητές ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ & ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις, καθώς και το τελευταίο εκκαθαριστικό τους σημείωμα, καθημερινά στην Γραμματεία του Ιδρύματος από Δευτέρα - Παρασκευή (11.00-14.00), έως τις 20/9/2016.

 

 

 

Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του halandriallilegiis.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Decline