5ος Αγώνας Ρεματιάς Χαλανδρίου – Ο απολογισμός της διοργάνωσης

26/10/2016

Επ’ ευκαιρία της επιτυχούς διοργάνωσης του 5ου Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου λάβαμε (25-10-2016) το παρακάτω δελτίο τύπου του Δήμου Χαλανδρίου το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει :

«...Με  σύμμαχο τον καιρό και μεγάλη συμμετοχή δρομέων και θεατών διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 23 Οκτωβρίου ο 5ος Αγώνας Ρεματιάς Χαλανδρίου.

Την έναρξη του αγώνα κήρυξε η Χαλανδραία παραολυμπιονίκης Δήμητρα Κοροκίδα, την οποία και βράβευσε ο Δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος.

Στις τρεις διαδρομές του αγώνα συμμετείχαν συνολικά 1300 δρομείς, κάθε ηλικίας, μετατρέποντας το γεγονός σε μια μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού.

Στον αγώνα των 10 χλμ πρώτος τερμάτισε ο Πάρις Εμμανουηλίδης με χρόνο 00: 36:21, δεύτερος ο Γεώργιος Τσιγκερίδης με χρόνο 00:37:22 και τρίτος ο Άλκης Καφώρος με χρόνο 00:37:49. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Χριστίνα Σαμπατακάκη με χρόνο 00:45:11, δεύτερη η Μαρία-Αγγελική Ρηγοπούλου με χρόνο 00:46:55 και τρίτη η Λιάνα Χασιώτη με χρόνο 47:06.

Στον αγώνα των 5 χλμ πρώτος τερμάτισε ο Δημήτρης Τσάκαλος με χρόνο 00:17:18, δεύτερος ο Ανδρέας Γεωργίου με χρόνο 00: 17:35 και τρίτος ο Μιχάλης Λουκέρης με χρόνο 00:17:40. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Νεφέλη Κακούρη με χρόνο 00: 20:27, δεύτερη η Αναστασία Μάκκου με χρόνο 00:20:31 και τρίτη η Ευγενία Ελευθερίου με χρόνο 00: 20:42.

Στη διαδρομή των 1000 μέτρων, η κεντρική πλατεία Χαλανδρίου γέμισε με χαρούμενα παιδικά πρόσωπα κλείνοντας έτσι τον φετινό αγώνα δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου.

Από τον 5ο Αγώνα Ρεματιάς Χαλανδρίου δεν έλειψε και η συμμετοχή ανθρώπων με αναπηρία καθώς στη διαδρομή των 10 χλμ έτρεξε ο τυφλός μαραθωνοδρόμος  Νικόλαος Τσατσακλάς με τη συνοδό του Κατερίνα Βλαχαντώνη. Σημαντική υπήρξε επίσης η συμμετοχή ανθρώπων της τρίτης ηλικίας αφού το ΚΑΠΗ Χαλανδρίου «εκπροσωπήθηκε» από αρκετά μέλη του, οι οποίοι πέτυχαν μάλιστα ιδιαίτερα ικανοποιητικούς χρόνους.

Ιδιαίτερα συγκινητική υπήρξε η στιγμή της απονομής τιμητικής πλακέτας από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Αθλητισμού, Σέργιο Γκάκα, στο Χαλανδραίο υπερμαραθωνοδρόμο, δεκαθλητή και «δάσκαλο του Αθλητισμού» Τάκη Σκουλή, ο οποίος είναι ακαταπόνητης εθελοντής στις αθλητικές δράσεις του δήμου Χαλανδρίου και προσέφερε μαζί με την ομάδα του σημαντική στήριξη στη διοργάνωση του αγώνα Ρεματιάς.

Πολύτιμη υπήρξε ωστόσο η παρουσία όλων των εθελοντών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία του αγώνα.

Σημαντική, για άλλη μια χρονιά, ήταν και η συνδρομή του  Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίου, της Δημοτικής Αστυνομίας Χαλανδρίου, του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος, του 2ου και 3ου Συστήματος Προσκόπων, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, του Σωματείου Ρεφλεξολόγων Ελλάδος.

Η διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί επίσης όλους τους εργαζόμενους που με κόπο και ζήλο συνέβαλαν καθοριστικά στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα. …»

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 - Olympic Stadium Run στο ΟΑΚΑ
Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του halandriallilegiis.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Decline