Προβολή τηλεοπτικών αφιερωμάτων για Κέρκυρα & Παξούς στην ομογένεια

27.07.2016

Δύο τηλεοπτικά αφιερώματα για την Κέρκυρα και τους Παξούς προβλήθηκαν στην ομογένεια σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, μέσω του Mega Cosmos, έπειτα από συνεργασία που είχε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων (ΠΙΝ) με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔΙΝ). 

Το πρώτο αφιέρωμα προβλήθηκε την Κυριακή 3/7 και το δεύτερο την Κυριακή 17/7.

Στα αφιερώματα προβλήθηκαν και αναδείχθηκαν οι μοναδικές καλοκαιρινές εικόνες της Κέρκυρας και των Παξών, έγινε ειδικό ρεπορτάζ με σειρά γυρισμάτων, συνεντεύξεις και ειδικά πλάνα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας ΠΙΝ και ΠΕΔΙΝ είχε προηγηθεί άλλο ένα αφιέρωμα με θέμα «Πάσχα στα Ιόνια Νησιά» που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο με αναφορά στις εκδηλώσεις και τα έθιμα της Κέρκυρας, των Παξών, της Λευκάδας, του Μεγανησίου, της Κεφαλονιάς , της Ιθάκης και της Ζακύνθου.

Μάλιστα η εν λόγω καμπάνια αναδείχτηκε περαιτέρω με την ψηφιακή πλατφόρμα www.discovergreece.com (εργαλείο της Marketing Greece) και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η απήχηση της ξεπέρασε τις 1.270.000 προβολές.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής Σπύρος Γαλιατσάτος δήλωσε ότι “τέτοιες δράσεις συνεργειών μεταξύ των αυτοδιοικητικών φορέων, μεγιστοποιούν το αποτέλεσμα και ελαχιστοποιούν το κόστος. Ειδικότερα όταν υπάρχει και η συμμετοχή των ιδιωτικών φορέων και επιχειρηματιών όπως εν προκειμένω”.

http://www.tornosnews.gr/

Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του halandriallilegiis.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Decline