Δωρεά υγειονομικού υλικού στην 7η ΥΠΕ Κρήτης από την Παγκρητική Ένωση Η.Π.Α.

17.07.2016
Αποδέκτης μιας ακόμα σημαντικής δωρεάς θα γίνει η 7η Υ.ΠΕ Κρήτης, αύριο Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.
Πρόκειται για την αποστολή από την Αμερική ενός ακόμα κοντέινερ 40 ποδών, που περιέχει 25 παλέτες με αναλώσιμο υγειονομικό υλικό μεγάλης αξίας, ευγενική χορηγία της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, με τη συνεργασία και συμβολή του IOCC.
Η δωρεά θα παραληφθεί αύριο στις 10.30 π.μ. στο Γ.Ν Χανίων από τη Διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης κα Ελένη Μαυρομμάτη, την Υποδιοικήτρια κα Ελένη Γιακουμάκη, παρουσία της εκπροσώπου στην Ελλάδα του IOCC κας Δέσποινας Κατσιβελάκη, της Διοίκησης του ΓΝ Χανίων και ειδικής επιτροπής, η οποία έχει ήδη ορισθεί για τη διαχείριση της. Η δωρεά αφορά αναλώσιμο υγειονομικό υλικό (επιδεσμικό υλικό, σύριγγες, γάντια, συσκευές αναρρόφησης, χειρουργικά πεδία, κ.α.), το οποίο τηρεί αυστηρά τις ημερομηνίες λήξης και την κατ είδος πιστοποίηση και προορίζεται να διανεμηθεί σε υγειονομικές μονάδες, ευθύνης της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης. Το υγειονομικό και αναλώσιμο υλικό θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και θα αξιοποιηθεί στο έπακρον από τις υγειονομικές μονάδες της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κυρίως από τα ΓΝ Χανίων και Ρεθύμνου και τα ΠΕΔΥ-ΚΥ των δύο νομών.

http://www.haniotika-nea.gr
Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του halandriallilegiis.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Decline