Πρόσληψη προσωπικού από την εταιρία ασφάλειας G4S στην Ελλάδα

26/10/2016

Νέες προσλήψεις από την G4S στην Ελλάδα - Η εταιρεία που διακινεί ετησίως το 50% του ελληνικού ΑΕΠ και έχει περισσότερους από 2.500 εργαζομένους σε όλη τη χώρα. Τη δυναμική της ανάπτυξη στην ελληνική αγορά με νέες επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε νέα υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας, συνεχίζει η G4S, που αποτελεί τον κορυφαίο Όμιλο ιδιωτικής ασφάλειας στον κόσμο και, ταυτόχρονα, το δεύτερο μεγαλύτερο εργοδότη με 620.000 υπαλλήλους σε 120 χώρες.

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης του κύκλου δραστηριοτήτων, πραγματοποιούνται προσλήψεις σε σταθερή βάση προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ανθρώπινου δυναμικού σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του Ομίλου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με μόνες απαραίτητες προϋποθέσεις τη δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες και την κατοχή άδειας υπηρεσιών ασφαλείας (άδεια Security).

ΠΗΓΗ : http://www.diorismos.gr

Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του halandriallilegiis.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Decline