Εκθέσεις καριέρας για ιατρούς, νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας

14/10/2016

Δύο εκθέσεις καριέρας για ιατρούς, νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας για να βρείτε θέση ειδικότητας ή να εργαστείτε στη Βρετανία, διοργανώνει το British Council σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 Οι εκθέσεις αποτελούν ευκαιρία να συναντηθείτε με εκπροσώπους Βρετανικών νοσοκομείων και καταξιωμένους στη Βρετανία φορείς πρόσληψης ιατρών, νοσηλευτών και επαγγελματιών στον τομέα της υγείας, που ενδιαφέρονται για άμεση πρόσληψη κατάλληλων υποψηφίων. Οι εκθέσεις απευθύνονται στους παρακάτω τελειόφοιτους σπουδαστές και επαγγελματίες υγείας: ιατρούς (επιπέδου F1, F2, CT 1, 2, 3, ST3+, StR, SpR, consultants), νοσηλευτές, εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές και τεχνολόγους ακτινολόγους.

 Οι εκθέσεις θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και στην Αθήνα την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη κατόπιν προεγγραφής. Για διευκόλυνση των επισκεπτών και των εκθετών, οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους αντίγραφα του βιογραφικού τους σημειώματος στην αγγλική γλώσσα.

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ : http://www.diorismos.gr

Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του halandriallilegiis.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Decline