Εκθέσεις καριέρας για ιατρούς, νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας

14/10/2016

Δύο εκθέσεις καριέρας για ιατρούς, νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας για να βρείτε θέση ειδικότητας ή να εργαστείτε στη Βρετανία, διοργανώνει το British Council σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 Οι εκθέσεις αποτελούν ευκαιρία να συναντηθείτε με εκπροσώπους Βρετανικών νοσοκομείων και καταξιωμένους στη Βρετανία φορείς πρόσληψης ιατρών, νοσηλευτών και επαγγελματιών στον τομέα της υγείας, που ενδιαφέρονται για άμεση πρόσληψη κατάλληλων υποψηφίων. Οι εκθέσεις απευθύνονται στους παρακάτω τελειόφοιτους σπουδαστές και επαγγελματίες υγείας: ιατρούς (επιπέδου F1, F2, CT 1, 2, 3, ST3+, StR, SpR, consultants), νοσηλευτές, εργοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, λογοθεραπευτές και τεχνολόγους ακτινολόγους.

 Οι εκθέσεις θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και στην Αθήνα την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη κατόπιν προεγγραφής. Για διευκόλυνση των επισκεπτών και των εκθετών, οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους αντίγραφα του βιογραφικού τους σημειώματος στην αγγλική γλώσσα.

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ : http://www.diorismos.gr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline