Πρόγραμμα «Υποστήριξη Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς»

17.07.2016

Πρόγραμμα υποστήριξης της νεανικής επιχειρηματικότητας υλοποιεί ο Δήμος Κηφισιάς και αφορά τους τομείς Αγροδιατροφής , Υγεία και Φάρμακα, Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών ,Ενέργεια, Περιβάλλον και βιώσιμη ανάπτυξη, Μεταφορές και εφοδιαστική αλυσίδα, Υλικά – Κατασκευές, Πολιτισμός, Tουρισμός – Πολιτιστικές & Δημιουργικές Βιομηχανίες.

Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος ο Δήμος Κηφισσιάς προσκαλεί νέες επιχειρηματικές ομάδες να υποβάλλουν προτάσεις για δραστηριοποίηση στους προαναφερόμενους τομείς στην Δομή Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς.

Προϋπόθεση συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι τουλάχιστον ένα από τα μέλη της επιχειρηματικής ομάδας να είναι ηλικίας 18 έως 40 ετών.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα 30-09-2016

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος και  την υποβολή υποβολή υποψηφιοτήτων ένταξης στο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς (τηλ 213 2007 213-128-280, Αποστολή αιτήσεων στα e-mails Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline