Επιδοτούμενο πρόγραμμα για 194 ανέργους στην Θεσσαλία

27.06.2016

Συνολικά 194 θέσεις κατάρτισης-πιστοποίησης για άνεργους νέους της Θεσσαλίας, ηλικίας 18-24 ετών, προσφέρει το πρόγραμμα που ξεκίνησε να υλοποιεί ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ). Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα που φέρει το γενικό τίτλο «Δράσεις κατάρτισης, πιστοποίησης και συμβουλευτικής υποστήριξης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών» κατατίθενται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα http://edu.sepve.org.gr έως 29 Ιουνίου 2016.

Το πρόγραμμα είναι επιδοτούμενο για όλους τους άνεργους που θα καταρτιστούν και περιλαμβάνει 120 ώρες θεωρητικής εκπαίδευσης και 260 ώρες πρακτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, με βασικό σκοπό, οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν ή να βελτιώσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες (e-Skills) σε αντικείμενα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας . Η πρακτική εκπαίδευση και κατάρτιση των 194 νέων από τις Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Μαγνησίας, Καρδίτσας και Τρικάλων θα γίνει σε επιχειρήσεις των περιοχών τους. Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να απασχολήσουν ωφελούμενους συμμετέχουν στο πρόγραμμα καταθέτοντας αίτηση στην ίδια πλατφόρμα (http://edu.sepve.org.gr). Το εκπαιδευτικό επίδομα για τις 120 ημέρες θεωρητικής κατάρτισης υπολογίζεται στα 5 ευρώ/ώρα και της πρακτικής στα 3 ευρώ/ώρα.

https://e-thessalia.gr

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline