Ημερίδα «Οι αριθμητικές δεξιότητες του εργατικού δυναμικού στο βιομηχανικό τομέα».

13.06.2016

 

Η Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και η ΠΡΟΜΕΑ (Εταιρεία Προαγωγής Μεθοδολογιών Έρευνας και Ανάπτυξης) οργανώνουν ημερίδα:

 

«Οι αριθμητικές δεξιότητες του εργατικού δυναμικού στο βιομηχανικό τομέα: ελλείψεις και εργαλεία αντιμετώπισης»

 

που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016, στο Αμφιθέατρο Πολυμέσων του ΕΜΠ, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

 

 Το αντικείμενο της εκδήλωσης είναι η ανάγκη βελτίωσης των αριθμητικών δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού του βιομηχανικού κλάδου. Τα θέματα που θα καλυφθούν αφορούν τις εξελίξεις στον τομέα των τεχνολογιών των κατεργασιών και την προηγμένη βιομηχανία, εξερευνώντας παράλληλα νέες και αναδυόμενες ανάγκες κατάρτισης.

 

 Πρόκειται για μια συνάντηση εκπροσώπων του βιομηχανικού κλάδου, ερευνητών του τομέα των κατεργασιών, εκπαιδευτών, υπευθύνων διαχείρισης ανθρώπινων πόρων, και σπουδαστών τεχνικών επαγγελμάτων. Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση έργου ΝΑΜΑ (Numeracy for Advanced Manufacturing), το οποίο αφορά στη βελτίωση των αριθμητικών δεξιοτήτων των εργαζομένων.

 

  Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται εγγραφή. Καθώς οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, και θα λάβετε απαντητικό ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης εγγραφής για τη συμμετοχή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-6420440. 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline