Δωρεάν σεμινάρια για επαγγελματίες του τουρισμού από την Περιφέρεια Κρήτης

09.06.2016

 

Με σκοπό την επιμόρφωση και κατάρτιση των επαγγελματιών του τουρισμού στην Κρήτη, διοργανώνονται δωρεάν σεμινάρια σε Χανιά, Ηράκλειο Ρέθυμνο και Αγ. Νικόλαο από την Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια, τους συλλόγους των ξενοδόχων, την Αγροτοδιατροφική σύμπραξη της Περιφέρειας και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια είναι μονοήμερα και έχουν θέμα «Hotel eCommerce & Digital Marketing».

 

Σύμφωνα με τους οργανωτές τα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και σε στελέχη που ασχολούνται με τo hospitality technology και το διαδικτυακό marketing. Στόχος τους, να υπάρξει αναβάθμιση στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών και να δοθεί η ευκαιρία σε όλα τα στελέχη που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις παρουσιάσεις, να γνωρίσουν από κοντά καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και καθηγητές στους συγκεκριμένους τομείς.

 

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά στις 8 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Χανίων, στο Ηράκλειο στις 9 Ιουνίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, στο Ρέθυμνο 10 Ιουνίου στην αίθουσα Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνης και στον Αγ. Νικόλαο στο Επιμελητήριο την ερχόμενη εβδομάδα. Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν από τις 9:30 το πρωί έως τις 17:30 το απόγευμα.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν με ελεύθερη είσοδο και να πάρουν πληροφορίες για την εγγραφή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και  στο τηλ. 2813400390

 

http://www.ekriti.gr/

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline